26.9.10

Play d'oh!

Pikavippirahastus ilman vippiä: Zemgo/Djugo (kohdat lainauksia sivustolta käyttöehdoista ja tiedoista)

5 euroa laskutetaan liittyessäsi.
Jokainen vastaanotettu viesti maksaa tämän lisäksi 2 euroa
Kestotilauskisassa lähetetään 3 kysymysviestiä viikossa. Jos et niihin vastaa, et saa pisteitä mutta maksat: 5e+(6e*vko)
Ainakun vastaat, saa uuden tai saman kysymyksen uudestaan. Eli jokainen vastauskerta maksaa uuden 2e.
Tilaaja kerää pisteitä vastaamalla arvoituksiin tai kysymyksiin oikein.
Tietyn kilpailukauden lopussa eniten pisteitä kerännyt tilaaja on voittaja. Pistemäärän on oltava ainakin 1 000 pistettä.
Pistemääriä ei ilmoiteta julkisesti.
Kilpailukaudet ovat useimmiten kestoltaan vuoden ja kansainvälisiä. Kussakin kilpailussa on vain yksi palkinto, eli vain yksi ihminen kaikista kansainvälisistä osallistujista saa jotain muuta kuin puhelinlaskun.

Tyhmänlaiskan ajankulu osallistuminen: vastaus jokaiseen viikon vakio kysymykseen.
Lasku: 5e+(6*2e*4*kk) = 5+576e/vuosi.

Tehdään optimistinen oletus että oikeasta vastauksesta saa 25pistettä. Tuhanteen pisteeseen tarvitset siis 40 oikeaa vastausta, ja sanotaan vaikka 6 'pakollista' väärää.
Lasku: 5e+(47*2e) = 99e
Tässä vaiheessa ollaan vasta teknisesti oikeutettu voittoon, mutta mikäli kisassa on yhtäkään toista hullua, et voi yhtään tietää keskinäistä "paremmuuttasi", joten on pakko pelata lisää...
Onneksi sentään tilauksen lopettaminen ei tuhoa pisteitäsi eikä voitto-mahdollisuutta, joten halvin tapa saada haluamansa pistemäärä on kerätä pisteet kerralla heti ensimmäisestä kysymykseksestä jatkamalla ja sitten lopettamalla tilaus.

Tilanne vastaa hieman huutokauppaa, jonka näin eräässä psykologiaohjelmassa, myytävänä oli satasen seteli, kierona ehtona oli että toiseksi korkein voimassa oleva tarjous huudon loputtua joutuu maksamaan huutamansa summan saamatta mitään. Lopputulos oli tyyliin: voittaja maksoi 170e sadasta eurosta ja "häviäjä" 160e ei mistään.
Paitsi että tällä kertaa kaikki huudot maksetaan puhelinlaskussa.

Viimeinen porsaanreikä:
Mainoksissa tai osoitteessa www.zemgo.com (”Verkkosivusto”) mainitut tarjoukset tai ilmoitukset eivät ole sitovia, jos niin ei ole ilmoitettu kirjallisesti.

Ps. Tilaaja ei saa lähettää ... uhkaavia, rivoja, häpäiseviä, kieroja, tai muuten kyseenalaisia viestejä R&D Medialle. Joten muista lopettaa tilauksesi ennen moisten lähetystä.
I never gave a sucker
An even break
And I never will
©2004 Mark Knopfler

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti