5.7.16

kylmä[ä|n] kesä[ä|n] kestä[ä|n]

Jokunen päivä sitten, pistin tyhjää keksipussia kaappiin ja huomasin, että kaapissa oli jo kaksi edellistäkin tyhjää pussia vielä tallella.
And it hit me. Tänä kesänä ei ole ostettu vielä yhtäkään litran jäätelöä. Säilön ne keksin murut nääs kuorrutteeksi jäätelölle, ja koska kulutus on nolla... Kaikki tämän kesän nautitut jäätelöt ovat olleet tuutteja tai itse asiassa jopa "premiumiksi" laskettuja tikkuja.
Millaiseksi tuhlailijaksi sitä onkaan äidytty. Jonkinlainen järki sentään on päässä, sillä edelleen on pitäydytty marketti-tuotteissa, eikä ole eksytty kioski-kamaan. Vaikka kioski on monesti vieressä, toisinkuin lähinkään oikea kauppa.

Ja kiitos, nyt tuli himo Valion vaniljajäätelöön. Sitä kun voi kuorruttaa mainittujen keksin murujen lisäksi, hilloilla ja likööreillä ja ties millä mitä kaapista löytyy ja nam.

Rahalla ei saa onnea, sillä voi ruokkia laiskuutta, mutta omatekemät herkut joutuu edelleen tekemään itse.

--
Edit: 6.7.
Auts, pääsi yllätämään, tämä oli höpötys numero #400. \o/
Eikä ole ottanut kuin reilu 10v. Siis kalenteriaikaa. Yksittäinen juttu ottaa aikaa ehkä 5 - 30min, eli olisikohan vain noin viikon päivät oikeasti kirjailtu. Vaihtelevalla pieteetillä.
Vettä on samalla ehtinyt valua tammerkoskessa (Arviolta 21Mrd m³).
En danseuse jusqu'au sommet
Pedaler en grand braquet
©1983 Kraftwerk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti