26.8.16

Shiny new thinks

Olen törmännyt viimeaikoina pelottaviin ajatuksiin.

Suunnittelen ostavani uudet (in-ear) kuulokkeet, koska vanhojen johdossa ilmeni muutamia yhteyshäiriöitä. Toistaiseksi uusia ei vielä ole onneksi hankittu.

Juuri äsken löysin itseni bauhausin sivuilta katselemassa sadesuihkukokonaisuuksia. Ja ihan tositarkoituksella. Pesuhuoneessani on 80-luvun alkuperäinen kalustus, ja noin vuosi sitten (?), sellainen muovinen yläkiinnike hajosi (eli se jossa suutin on kun se ei ole kädessä). Tilanne on korjattu ruuvaamalla suutin kattoon kiinni. Eli periaatteessa tilanne on osin jopa parempi kuin ennen, sillä nyt suihku simuloi sadesuihkua, joskin sen käsikäyttö vaatii nyt ylimääräistä akrobatiaa. Mutta nyt jostain yritti tulla ajatus vaihtaa kalusto uuteen.
Olin tosiaan jo valitsemassa sitä, että haenko vai otanko kotiinkuljetuksen, kun lopulta tulin järkiini.
En minä tarvitse uutta suihkua, enkä kuulokkeita. Vanhat kelpaa. Eihän tuo pesuhuone nätti ole, mutta toimii, ja oikeasti kaunistuakseen, se vaatii paljon enemmän kuin uudet messinkiosat. Ja kuulokkeet, toistaiseksi, toimivat lähes aina.

Hetket olen myös haaveillut uuden polkupyörän perään, vaikka näyttää siltä, että harrastus on laimentumassa, ja nykyinen laite varmasti riittää tuleville kilometreille.

Osin "vastalauseena" edelliseen, alan myös ajatuksissani olla valmis siihen, että viimeistään parin vuoden sisään, lähikadulta löytyy nelipyöräinen kulkine, jonka rekisteriotteessa on tuttu nimi.

Ei ole oikein tämä, haluta uusia tavaroita, ihan vaan uutuuden takia. Onko meille joku tukiryhmä?
Now I find I've changed my mind and opened up the doors.
Help me
if you can I'm feeling
©1965 The Beatles

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti