17.3.07

U dig it? I dont get it.

Näin sitä taas digiä myydään, ja erityisesti sitä tuplamaksullista digiä, kun äskeisessä analogipuolen vormula-lähetyksessä oli ruutugrafiikka pistetty niin ala-arvoisella tarkkuudella, että tekstistä sai selvää vain yli-inhimillisellä mielikuvituksella. Onneksi noita ei oikeasti tarvitse katsella, nytkin vain siksi, koska tulivat sopivasti aamukahviseuraksi, ilman parempiakaan vaihtoehtoja.
Samaa analogin korruptointi logiikkaa on nähty jo pitemmän aikaa muillakin kanavilla. Mutta koska digiä on myyty paremmalla kuvan ja äänen laadulla, niin tokihan ne pitää analogipuolella ensin "huomaamatta" tuhota, jotta tyhmät ihmiset olisivat iloisia maksamastaan ylimääräisestä teknologialaatikostaan.

Ja nyt jotain aivan muuta:
Edellistä totuutta tarkentaakseni. Ensinnäkään se ei ollut pieni sievä, vaan enemmänkin keskikokoinen rumahko. Toiseksi, asian ajatus ei liittynyt yksin kyseiseen tapahtumaan, vaan myös edellisiin kaltaisiinsa. Ja mitä tulee mainittuun koulutukseen, niin en kyllä osaa sanoa, mistä se kumpuaa, että on kiltti ihminen :)
Sääli että ihmiset kasvavat niin hitaasti ja ihmiskokeet ovat (ymmärtääkseni) laissa kiellettyjä, muuten voisi valmistaa useammankin kaksostenavan ja pistää jokaiselle erilaiset ympäristön, esimerkkivanhemmat(tomuuden), kurin, ystävät ja harrastukset.
I made you a cookie. But I eated it.
©Pon and Zi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti