1.4.06

City

Selasin juuri ruokalukemisenani City lehden ja totesin että se sisältää ja edustaa juuri sitä kaikkea mitä minä en ole.


City, Melkeimpä ainoa kaupungin ilo on siinä että paikasta toiseen pääsemiseen ei tarvita omaa autoa ja silti puolen tunnin matkan sisällä on kaikki tarvittava.

Ilmainen, Vaikken itseä maksulliseksi laskekaan niin silti sen verran pihi ja laiska että turha kuvitella saavansa minulta mitään tavaraa/palvelusta, ilman että koen saavani vastalahjaksi muuta kuin mielikuvituksellisen hyvän mielen.

Kuumia listoja, Elän vain omaa, joskin vähäistä, elämääni, joten ei voisi vähempää kiinnostaa top-X-listat siitä, mitä maailmassa tapahtuu juuri nyt, mitä ostetaan kaupoista eniten tänään ja missä baarissa pitää käydä ollakseen hip.

Julkimoiden suosituksia, Se että edelläkin mainitun listan tekee joku yksittäinen turha julkkis, onkin erittäin mielenkiintoista, saatikka hyvä syy muokata kulutustottumuksiaan.

Keikka-ilmoituksia, Osaksi koska en pidä ihmismassoista, en ole koskaan oppinut pitämään keikoista. Samat biisit kuulee omassa olohuoneessa jopa paremman akustiikan kanssa ja ilman häiriöitä. Ja haluamansa biisin kuulee myös ilman että pitää tuskassa huutaa: Soittakaa Paranoid.

Kännykkä-äänimainoksia, Kännykkä on puhelin, se on taskussa kunnes se soi, jolloin siihen vastataan. On aivan sama miltä se kuullostaa (ok, pienet rajansa silläkin) ja minkä värinen taustakuva siinä on. Nuorisolta rahat pois.

Ravintolauutisia, Näinkin yksinkertaiselle ihmiselle 90% (niin ruoka kuin nestepainotteisten) ravintoloiden tarjonnasta on ohi. Kuten pari päivää sitten sanoinkin eräässä "hienossa gourmee" tilanteessa muiden ihmetykseksi, että hernekeittokin on mulle suurempi herkku.

Ihmissuhdejuttuja, Kuka, mitä, kenen kanssa, miten koulutan kaverini, miten säilytän seksi-intomme. Selvä.

Peilikuva, Julkinen exhibitionismi on jotenkin säälittävää. Katsokaa mua, kehukaa mua, Vähänkö mä oon ruma.

Uutusmuotitavaroita, Kaikella pitää olla tarkoitus (ja mielellään vaikka useampikin), ja jokin muu kuin se että se vaan näyttää hyvältä. Ja lisäksi uutuuksien hinnoissa on aivan liikaa ilmaa, ollakseen riittävän kustannustehokkaita omaan makuuni.


Pitäisiköhän sitä muuttaa takaisin maalle metsään?

ja kadut ovat täynnä pikku porvareita,
pikkutakeissaan käveleviä porsaita,
pikkusieluisia pelkureita,
ja pikkuvanhoja kakaroita.
©Pelle Miljoona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti