22.5.06

tuttuja tyttöjä vai hassuja harhoja?

Mikäköhän pimeä subconscious juttu siinä taas oli takana, kun tänään tuolla ulkona tuli vastaan vanhojen tuttujen tyttöjen söpöjä mini-versioita. Siis käytännössä 7-15vuotiaita pikkulapsia, jotka näyttivät liiankin hämäävästi tutuilta, joita ei tätänykyään enää näe, syystä tai toisesta.

Yksi olisi vielä mennytkin ihan vaan sattuman piikkiin, mutta kun niitä oli liikenteessä 3 ihan pienen ajan sisään.

Ja ei, ne eivät olleet oikeasti kyseisten henkilöiden jälkikasvuja, edes moiseen teoreettiseen mahdollisuuteen ne olivat vähintään muutaman vuoden liian vanhoja.

Liekö kyseessä jotain yhdistettyä pariutumiskaipuuta, vauvakuumetta ja "vanha suola"nostalgiaa. Yhtäkään aluetta noista suoralta kädeltä tunnusta. ;) (toim.huom: vanha suola lienee lisäksi väärä termi osan kohdalla, koska eikös se vaadi jonkin näköisen olemassa olleen vipinän? vaikö)
Ehkä se vaan on kevät joka aiheuttaa aistiharhoja.
Vai onko tämä unta? *nips*, au! (muuten, kun epäilee hereilläoloaan ja testaa asian nipistämällä, niin miksi silloin aistituntemus antaisi vastauksen epäilyyn, koska nukkuessaan olisi uneksinut myös nipistyksen ja kivun?)
Vai sitä samaa maailmankirjojen sekoilua kuin Lordin tapaus?

Toki asiaa voisi katsoa pidemmälle kokeilemalla ottaa yhteyttä kyseisten harhojen esikuviin, josko heillä oli jotain asiaa, kun noin joukolla oikein minulle ilmestyivät. :) Ja ei siitä varmasti olisi mitään haittaakaan.

If only..
---
I am human and I need to be loved
Just like everybody else does
©1985 Smiths

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti