2.3.07

Oh, sweetie, if only.

Totta tosiaan, pienet asiat vähänkään yhdessä oikealla hetkellä, saavat mielialan taivaisiin. Jos olisin yhtään tanssivabilehile, odottaisin malttamattomana iltaa, koska tässä fiiliksessä olisi AIVAN PAKKO mennä heiluttamaan takapuolta teinitanssimestaan, onhan sentään myös perjantai. Mutta koska en, nautin tästä etanolittomasta humalasta päänsisäisesti.
Syyllisiä (tällä kertaa): SC4 + MTK'n jäsenkortti + 9CWL(topic) + musiikki + synttärit + auto + kotireissu + toinen musiikki(häpyranse) + iloinen kahvihetki + merkit "(:" alustamattomassa merkkijonossa + Segmentation fault +

Ja tarpeeksi korkealle päästyä vauhti vain kiihtyy koska extasy sumentaa aivot luulemaan kaikkia aistiärsykkeitä onnellisiksi. Kohta voin vaikka hakkata päätäni tiiliseinään ja silti ROFLMAO. (pain is good)
Onnellisuus on vaarallinen huume. Viimeistään siinä pisteessä kun todellisuus paljastaa itsensä. iik pervo. Please Be Gentle.

-
Vähemmän hyper huomiona tekstin rajoittuneisuus; ajatukseni tuppaa toimimaan puuna, eli "kappaleen" A perään tulee loogisesti sopivat rinnakkaiset ajatukset B1, B2, joiden perään mietteet C, D1 ja D2, joista C ei sovi luettavaksi B2'n jälkeen eikä Dx taas toimi jos on nähnyt C'n, mutta kaikki haluttaisi saada kertoa. Onneksi tosiaan edes omassa päässäni näen koko kaavion ja ymmärrän sen kauneuden :p Tie sydämeeni käy aivojen kutituksen kautta?

Wild thing
You make my heart sing
..
But I wanna know for sure!
©1965 The Wild Ones

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti