15.7.07

You will die, when I say

Kesä(loma) oli ja meni, nyt saa tulla helteet.
It's electric
Aloitin lomani ajoissa koska menneiltä vuosilta muistan sen että ilkeintä oli jäädä töihin toisten aloittaessa kesälomansa. Nyt pidin huolen siitä että olin ensimmäinen lomalle jääjä. Tyhjään toimistoon palaaminen ei pitäisi olla niin masentavaa kuin sinne jääminen. Toivottavasti.
Anywhere I lay my head is home
Ei ole kotilomatkaan enää sitten kuin ennen, kun tuli purettua kotitilan navetta tällä lomalla. Eli elukat on talosta pois ja eipä löydy sadonkorjuutakaan tai muuta alan työtä sitten enää tämän kauden jälkeen. Suomeksi sanottuna, tilalla eläköidytään ilman toivoa jatkosta eli turha odottaa sukupolvenvaihtoa.
Feel my earth shake
Varsinainen kesämökki tulee paikasta sitten, jopa sen pysyville asukeille kun työt on lopultakin ohi.
Hetki mennyttä historiaa muisteltua, loppuu yksi aikakausi ja alkaa seuraava. Mitä tuo se, tämä tiedä ei.
Son, your life is an open book
Vaikka hlökohtainen elämäni ei ole ko. tilan menosta paljoa ollutkaan suoranaisesti vaikutteinen enää tällä vuosituhannella, hetki on hyvä toivoa omaankin elämään jotain huomattavaa muutosta, kaikesta huolimatta. Mutta tuskimpa pelkoa/toivoa siitä on...:( saamaton
Poor little twisted me
Koululaiset aloittavat kesän jälkeen uuden lukuvuoden, uuden kauden jossa edelliset synnit on unohdettu ja kaikki edessäoleva on taas uutta ja tuntematonta. Kai tätä samaa ajatusta saan itsekin yrittää noudattaa vaikken enää virallisesti mitään uutta olekaan oppimassa.
Auttaisikohan jos löytäisi jostain itselleen opettaja(ttare)n. :]
Searching, seek and destroy
In madness you dwell
©1981- Metallica
\,,/ 15.07.07 Hki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti