1.5.12

Su uni telmiä

Vapun kunniaksi, 6 vuotta vanhaa kuohuviinipulloa "nauttiessani" mietiskelin, mitäköhän sitä keksisi itselleen lähestyvän syntymäpäivän lahjaksi.
Koska sen keksiminen on kovin hankalaa, ainoa ja helpoiten mieleentullut asia oli vain se, että en ole rypälejuomaihminen. Siis, pitää jatkossa yrittää sanoa vieläkin vahvempi ei viineille, sampanjalle ja kuohuviineille, nämä on prsstä. Okei avaamani yksilö ei varmasti ole mikään valioyksilö, mutta päätöksen pohjana on myös joka ikinen kohtaamani viiniä tarjonnut tilaisuus. Yök.
Nyt avaamani pullo on kaapissani odottanut sopivaa juhlistusta. Mutta koska moista ei ole näkynyt, lopultakin tajuttuani että tavara ei ole mitenkään priimaa (<10e/l) eikä tuppaa säilyä, oli se pakko avata tyhjennettäväksi, edes näiden kahden pienen syyn kunniaksi. (Nyt tajuan myös että mikäli oikea syy olisikin ilmestynyt, tämä pullo ei olisi itselleni ollut mikään juhlistava juttu. Tölkki Olvin saunaoluttakin olisi kovempi juttu)
Retrospektiivisesti ajatellen, kaikkein paras hetki avata se olisi ollut heti silloin kuin sain sen, silloin olisi ollut myös muita ihmisiä joille olisin voinut juottaa sen, sen sijaan että joudun siitä nyt itse kärsimään.

Takaisin syntymäpäivälahjaan. Vaikka vuosiluku ei ole mikään tasakymmen, yritin keksiä jotain erityistä, sillä olen oikean piristyksen tarpeessa.
Juhlat; vaikka tavallaan mukava ajatus, kaatuu siihen että ystäväpiirini on pieni, eikä erityisen samanmielinen, enkä pidä ihmisistä yleensä (siis geneerisenä ryhmänä). Jo musiikkimakuni tekee suuren osan potentiaalisten vieraiden olosta epämukavan.
Matka; ei tosiaan, kuten olen ehkä ennenkin maininnut, joitain kohteita olisi ehkä kiva nähkä, mutta sinne matkustaminen ei napostele. Lisäksi matkalla törmää niihin geneerisiin ihmisryhmiin.
Hyvä ruokailu; tämä olisi mahdollinen, mutta ollakseen erityinen, sen pitäisi olla todella hyvä. Koska en etukäteen tiedä mistä saa mahtavan hyvän lounaan, jonkin tyyriin valitseminen randomisti saattaa tarkoittaa vain menettelevän ruokailun saamista järjettömään ylihintaan, ja se olisi todella masentava pettymys pihille miehelle.
Materialahja; musiikkilevy voisi olla hyvä, mutta en oikein näe pointtia moisen omistamisessa, kun verkko striimaa kamaa ilmaiseksikin. atk/elektroniikka; ei enää. pehmeä paketti; saatan olla jonkin tarpeessa, mutta taas, koreilu ei ole juttuni joten tällä ei saa mitään erityistä. krääsä; ei keksi mitään, ja turhaa siivottavaa on nytkin jo tarpeeksi.
Ainoat keksimäni mukavat lahjat ovat joko hieman väärässä hintaluokassa tai muuten outoja, nimittäin; irtisanoutuminen, asunnon isohko remontti tai psykiatrin hankkiminen. En avaa näitä sen enempää, jätän sen sille lanttumaakarille. :)
Ohh.. Come on! (x8)
©2006 Justice

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti