21.11.14

Tunnel(m)issa

Outo feelis.

Kahteltuani juutuubissa tuoreimman cyaniden jakson, teki mieli jotain tuttua, joten valitsin Liked Videos kohdan, josta ensimmäisenä vastaan tuli Margaret Berger, joka iski heti kovaa. Joka iski heti ja kovaa. Iski kovaa. Vaati useamman repeatin ennenkuin päästiin eteenpäin. - Mahtavat biisit paranee entisestään, kun niitä ei hetkeen kuule. Ja tämän jälkeen tauko pitää korvata toistolla. Ja VOLUUMILLä.

Sitten, retroperjantain hengessä, jatkettiinkin listalla kohti Nenaa ja Wildea, josta eteenpäin päästiin tuubin oman mixilistan johdolla, molempien neitien omien hittien avulla. (Tuubia ei nykyään oikeastaan voi käyttää playlistin kuunteluun, kun paskat välimainokset vaativat läsnäoloa skipin lähettyvillä. Mutta tänään, tunnelmissa, jaksoi tätäkin, hetken.)
Mixlistaan mahtui väliin myös pakollinen A-Ha, joka varmasti uppoaa useammallekin tyttöselle. :)

Born to be wildin kohdalla oltiinkin jo niin syvällä, että ei enää pärjätty kuivin silmin. Joten piti siirtyä saunaan kastelemaan muutkin paikat, ennenkuin kukaan huomaa mitään.

Normaalisti mahtavat 80s hitit nostavat ihoni kananlihalle, mutta tälläkertaa, jostain syystä, vaikutusalue oli syvemmällä "pinnan alla", I don't know.
I even painted my toenails for you
©2010 Lena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti