10.5.15

Äiti sunnuntai

Erittäin hyvää pyhä-päivää kaikille (yh-)äideille, ja raskautuviksi haluaville kandidaateille.
xoxo


Löyhästi asiaan liittyen, tajusin tänään, pyöriessäni tuolla omissa ajatuksissani, että olen kaikissa (työ-, naapurusto-, kaveri-, yms.) ihmisryhmissä, joissa yksikin nainen ja joissa olen pidenpään ollut 'jäsenenä', olen onnistunut tykästymään, reiluhkostikin joskus, johonkin ryhmän nais-immeiseen. Tällaisia ryhmiä, ei ole mitenkään lukuisia ollut elämäni varrella, mutta sen verran että kyseisen trendin huomatakseni.
Näistä tykkäilyistä ei vain ole loppujen lopuksi tullut mitään pysyvää, johtuen kohteen iästä, poikaystävästä, penseydestä tai ms. Unohtamatta tietenkään sitä, etten kenties itse ole asialle tarpeeksi tehnyt.

Olen kuvitellut itselläni olevan korkeat kriteerit kumppanille (nirsoksi on kutsuttu). Mutta tämä yllättävä havainto antaa ymmärtää että "kuka-tahansa" saattaisi sittenkin kelvata.
Mutta siis, mitä positiivistä tästä havainnosta on opittava. No se että, mikäli onnistuisin vain etsiytymään/järjestämään itseni useampiin naisellisiin ympäristöihin, saattaisin lopulta tykästyä sellaiseen, joka ei pistä hanttiin :)


- Could I just explain why I slept with her.
- Ok.
- Umm, She let me.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti