23.7.06

Kesä meni

Siinä meni kesä. Taisi olla eka kesä pitkään aikaan kun selvisin ilman tuskallista palamista, osasin lopultakin pitää paidan päälläni ja muistin tunnollisesti rasvata paljaat ruumiinosat suojakertoimella 20 joka aamu ennen uloslähtöä. Toimivaa tavaraa on se, sen todisti yhden, mukamas viileämmän, päivän aikana saatu paidaton parin tunnin exposure, joka jätti selkään kirkkaan punaisen alueen tekemät rusketusraidat, kohtiin johon kädet olivat aamulla ulottuneet.
Tarkennuksesksi pitää vielä sanoa että silläkään kertaa en tarkoituksella aurinkoa ottanut, hyi pois se minusta, vaan maaseudun ulkotöiden pakottamana olin UV-säteilyn uhrina vaihtelevissa valaistusoloissa.

Huomasimpa muuten taas (?taisin olla unohtanut kun efekti oli korvia hivelevän silmiinpistävä) että tuolla maalla on tosi hiljaista, hienoa on se, kun ei kuulu yhtään mitään. Paratiisi.
Ulkona pari hassua lintua visertämässä, mutta sisällä ei sitten niitäkään, vielä kun pysäyttää analogikellot metelöimästä niin - se on siinä. Suosittelen.

Täällä kaupungissa meteli ja meno on niin kova, ja töihinkin pitäisi kohta taas mennä, yäääää. :(

I will stay by your side now and forever,
I will always only be in love with you.
Is it true when you say that you love me
©1975 Hurriganes

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti