18.12.10

Audimies

Astutaan hetkeksi alueelle, johon on luvattu olla menemättä, mutta naamioidaan juttu sellaiseen usvaan että omatkin filtterit jättävät sen tunnistamatta.

Käyttämäni bussipysäkin vieressä on Audikauppa, jota kaltaiseni autoton mies tykkää katsella, busseja odotellessa. Eilen, pysäkillä taas hetken viettäessäni, huomasin, kun ihan pysäkin läheisessä kulmassa oli uusi ja yksinäinen punainen A1. Sanomattakin oli selvää, että erittäin siisti ja kaunis yksilö.
Ihailin laitetta ja sen sulavia muotoja pysäkiltäni poistumatta.
Vanhanaikaisuus ja käytännöllisyys itsessäni esti menemästä lähemmäs ja tutustumasta lähempää sekä jätti haistelematta sisätilojen uuden auton tuoksuja. Analogian vuoksi kun pitää todeta, että itselleni A4 olisi huomattavasi käytännöllisempi ja realistisempi vaihtoehto, niin kokonsa kuin "sähäkkyy(dettömyy)tensä" puolesta muutenkin.

En siis pystynyt perustelemaan itselleni tutustumista A1:een, kun se ei kuitenkaan olisi toimiva vaihtoehto pidemmän päälle. Auto ylipäätään, kun ei hintansa puolesta ole mitenkään järkevä sijoitus, niin siksi kahden sellaisen hankinta on tuplasti tyhmempi idea. Kesä-auto on tietenkin jo määritelmältään lyhytaikainen herkku, mutta en kykene siihen tarkoitukseen uutta autoa mieltämään, en ainakaan nykyisellä varakkuustasolla. Eikä nyt ole edes kesä.

Koska bussia ei vieläkään näkynyt ja punainen näytti entistä houkuttelevammalta, selitin järkevyyttäni sillä, että jos autosta olisi edes ovi auki voisin kurkata sisään, nähdäkseni mitä uusilta autoilta sopii nykyään odottaa. Tai jos lähistöllä olisi joku tuttu myyjä, jolle voisi mennä juttelemaan niitä-näitä ja saada sitä kautta "tahtomattaan" esittelyn. Onhan A1 varmasti sentään ihan laadukas ja toimiva auto sinällään, riittävä ainakin 90% tämän hetken tarpeisiini, mutta..

..kun en edes pidä kaupassa käynneistä, enkä vaatteiden sovittamisesta, enkä
We made it very clear
And they also said
That we couldn't last together
©2007 Sean Kingston

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti