29.3.11

Ei mitään muuta tekemistä elämässään

Tästähän tuli ajankohtainen postaus, kun töllössä juuri tällä hetkellä huolestuneet nettikukkahattutädit pitää omaa homoiltaansa.
Kun siis törmäsin uutiseen, jossa joku toimittaja (nimi yhtä merkityksetön tässä jutussa kuin henkilökin), selittää, että: "Tämä osoittaa sen, että suomalaisella nettikansalla ei todennäköisesti ole mitään muuta tekemistä elämässään. Senkin ajan he voisivat käyttää työn tekoon ja oman elämänsä järjestämiseen"

Ja siis mainittu /tämä/, joka on todiste siitä että kenelläkään ihmisillä ei ole mitään muuta tekemistä elämässään kuin "kiusata" kyseistä henkilöä, on se että jokin yksilö tweeettaa käyttäen tiliä, jolla on sama nimi ja profiili-kuva kuin valittajalla itsellään.

Sen lisäksi mitä kaikkea tuossa lainatussa ylilyöntilausahduksessa on vialla, niin jo lähtökohta asiasta hermostumiseen on ...

Tällä kertaa uutinen itse oli sen verran asiallinen, että linkitti molempiin mainittuihin tweetti-tileihen, joten pystyin tarkistamaan mistä on kyse. Ainakin ensimmäisten sivujen juttujen perusteella, mainitun varkaan versio on moinen jonka itse tilaisin 100-kertaa mieluummin, mikäli hallussani oli tili tämän tekemiseksi.

ps. Jälkihuomio, "uutinen" olikin näemmä /viihde/-osiossa, joten anteeksi, siinä tapauksessa kaikki onkin ihan hyvin.
In ihrem Blute steckt ein Speer
Bluten leise in das Meer
©2004 Rammstein

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti