4.10.11

*AS*i*A*kas*P*alvelu

Aloitetaan sen myöntämisellä, että minusta ei asiallista ja kärsivällistä asiakaspalvelijaa saisi edes väkisin.

Mutta tiedän että siihen kykeneviä ja halukkaita ihmisiä on olemassa. Mutta tästä huolimatta, tuntuu että yhdessäkään firmassa ei moisia ole tarpeeksi. Lähiten sen tiedän siitä firmassa, jossa itse olen töissä. Ihmisiä ei ole tarpeeksi siihen että asiakkaiden toiveisiin ja valituksiin pystyttäisiin reagoimaan ilman että normaalit työt kärsivät. Mutta koska omaa oksaa ei sovi sahata, ei siitä sen enempää. Siirrytään muiden haukkumiseen.

Olen syystä x, sanotaan vaihtelun vuoksi, viimeaikoina yrittänyt jutella pankkien ja vakuutusyhtiöiden kanssa, mutta homma on kovin kitsasta. Jos saman pöydän ääreen pääsee, niin silloin ollaan kyllä selkeästi asiakkaasta kiinnostuneita ja ystävällisiä, luvataan hoitaa asiaa vaikka toimistoaikojen ulkopuolella, mutta jos asiaan sovitaan palattavan puhelimitse myöhemmin päivänä y, sitä ei tapahdu.

"Paras" esimerkki alkoi kolme viikkoa sitten. Hedelmällisen samassa pöydässä istumisen jälkeen fiilis oli positiivinen. Seuraavana torstaina kaipasin lisätarkennusta yhteen kohtaan ja kysyin sitä sähköpostitse, suoraan samalta henkilöltä. Seuraavana maanantaina, koska en postiin ollut saanut mitään vastausta, yritin aamupäivän soittaa kyseiselle henkilölle. Viidennen turhan yrityksen jälkeen jätin soittopyynnön kun automaattivastaaja sitä ehdotteli. Pyynnössäni tarkensin että haluaisin alustavan vastauksen mielellään tänään.
Tiistaina aamupäivästä toivottu soitto sitten tulikin. Mutta valitettavasti juuri sillä hetkellä kun olin estynyt vastaamasta. Hetkeä myöhemmin yritin soittaa soittajalle takaisin, mutta soitto oli tehty numerosta, johon soittaessa vastaan saa automaatin, joka kertoo jotain tyyliin: "Soittopyyntöösi yritettiin soittaa, soitamme uudestaan, kiitos." Omaan vastaajaani ihmisen jättämä viesti päättyi sanoihin: "..soitan uudestaan mahdollisimman nopeasti."
Seuraavan viikon tiistaina kyseinen "mahdollisimman nopeasti"-soitto sitten tuleekin, mutta silloinkaan puhelimessa ei kerrota mitään muuta, kuin se että nyt asialle luvataan tehdä jotain ja vastaus pistää verkkopankkiin luettavaksi.
Nyt on tuosta edellisestä on taas viikko, mutta sopii arvata onko verkkopankissa vieläkään mitään vastausta.
Osin tämän tapahtuman johdosta, olen täysin valmis siirtämään asiakkuuteni toisaalle, mutta kun sekään ei tunnu olevan läpihuutojuttu.

Ainoa selitys tälle kaikelle on se, että yhteyshenkilöilläni, on niin monta vastaavaa, tai parempaa, rautaa tulessa, että muutamien unohtumista pinon sekaan ei voi välttää.
Tuskin tässä asiakaspalvelijoita sopii syyttää, vikahan todennäköisemmin on heidän pomojensa, ja heidän pomojensa, ja talousosaston kapitalistien.
Siat.
I want you to to try
Get back A.S.A.P.
©2011 Alexandra Stan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti