4.2.12

Pyyhkeet kehiin

Perheeni ja talouteni kaikki jäsenet jakavat oman ajatusmaailmani, joten olen siten erittäin onnellisessa asemassa, josta on hyvä huudella. :)

Yltäkylläisyys, ilman kuria, aiheuttaa kuluja.
Juteltuani lapsellisen kaverin kanssa, tajusin seuraavan, itselleni täysin tuntematton ongelman. Se, että pesuhuoneen kaapissa on "rajattomasti" pyyhkeitä, aiheuttaa sen, että niitä saa jatkuvasti olla pesemässä. Samoin kuin se, että kaikkien vaatekaapista löytyy ylettömästi vaihtovaatteita. Koska pesulle mennessään tietää, että siellä on kaapissa kuiva ja puhdas pyyhe tarjolla, ei ole mitään väliä, mihin käyttämänsä pyyhkeen unohtaa kuivauksen jälkeen. Josta tietenkin seuraa se, että pyyhkeet jää mahdollisesti jopa märkinä möykkyinä, mihin milloinkin.
Jos jokaiselle asukkaalle olisi tarjolla vain yksi ja nimetty pyyhe, tieto tästä pakottaisi käyttäjän automaattisesti palauttamaan, kerran käytetyn, pyyhkeen tunnettuun paikkaan kuivumaan. Järjestely ei mitenkään poista mahdollisuutta pitää hyllyssä vieras- tai muita varapyyhkeitä. Sillä moisten käyttö ilman pakottavaa syytä, on tietenkin kielletty.

Mietin omien hyvien tapojeni syntyä, ja niin kauas kuin kykenin muistamaan, tekijät olivat suht yksinkertaiset. Pesulla käytiin vain saunalauantaisin, joka oli myös ainoa vaatteiden vaihtohetki. Lisäksi, uusi vaatekerta löytyi vaatehuoneesta, saunan läheisyydestä, joten pyyhe, joka myös ainoa ja henkilökohtainen, ei päässyt karkaamaan mihinkään.
Hey, I'm breathing
Hey, I'm bleeding
Hey, I'm screaming
©2000 Rob Zombie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti