20.1.07

Privoxy-kivaa

Olin hetki sitten kirjoittamassa Privoxyn iloista toisaalle, kun päätin ottaa juttuun mukaan esimerkin sen mainos-blockkaus iloista. Esimerkkiä hakiessani käänsin selaimen proxy-asetuksen pois päältä, ja suunnistin mtv3'n domainiin hakemaan jotain hyödyllistä ja sopivaa sivua. Olihan siellä niitä mainoksia. Mutta osoittaessani hiirellä yhtä .swf mainosta kun vahingossa painoin hiiren nappia ja ... ... ...
Nyt kaksi tuntia myöhemmin kone näyttää jo rauhoittuneen sen verran että luojan kiitos pääsin painamaan jutulleni save. Sitä saa mitä tilaa. Mikäli muistisyöppöily olisi päättynyt toisin, v*tuttaisi nyt muutamaa pykälää reilummin.

Privoxyn toinen ilo on mahdollisuus muokata sivuja, joka on itselläni hyötykäytössä päivittäin käyttämieni palvelujen kanssa. Esimerkiksi tästä tapaus telkku.com.
Käytän telkku.comia katsoakseni mitä katsottavaa tänään töllöstä tulee. En käytä sitä nähdäkseni mitä kaikkea urheilu/zätti/reality/saippua-s*ntaa tänään tulee, enkä nähdäkseni random mainostajien parhaita paloja.
Tähänkin tarkoitukseen privoxy on erittäin näppärä laite, vai mitä olette mieltä näistä kahdesta vaihtoehdosta: siisti ja alkuperäinen (kuvat avautuu toiseen "ikkunaan").
Well, I know, it's hard for you
To know the reason why
And I know you'll understand
More when it's time to die
©1998 Metallica

1 kommentti: