18.9.08

Köyhänlaista

Laiskan miehen multihuipennus.
Tuoreen näppäimistöni yläreunassa on multimeedionäppäimet, joita aloin käyttää saatuani nykyisen. Mutta nyt jonkin aikaa hienosäätäessäni mm. hiirenkin liikkumaan ikkunasta toiseen ctrl+numpad comboilla, alan uudestaan miettimään entisten mute+pause+fwd komentojenkin lisäämistä takaisin oikealle näppäimistölle, koska nuo dedikoidut näppäimet ovat turhan kaukana. Käyttääkseen niitä joutuu kätensä erikseen nostamaan ylös näppäimistöltä. Erikoisnäppäimet toimivat silloin kun ei kirjoittele mitään eli kädet ovat valmiiksi otsalla tai muualla, mutta erikseen kirjaimilta siirrettynä, ei. Vasemman reunan zoom-nappulat ovat okei koska niihin ulottuu pikkurillillä.

Turvasta kiinni.
Lehdessä mainittiin ihmisten turvattomuuden tunteen lisääntyneen johtuen lisääntyneistä alkoholin haitoista. Ja hoidoksi siihen toivottiin viinan hinnan nostoa. No joo, helpottaahan se elämää kun tietää että se suojatiellä päälleajava rattijuoppo ei pääse turhan köyhä olemaan.
Toisaalta, alkuillasta se köyhä saattaakin olla pöllimässä sun rahojasi saadakseen iltansa käyntiin. Joten .. damned if you do, damned if you dont.

You don't need pants
for a victory dance
©Cow 'n Chicken Baboon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti