25.5.11

Huonot eväät

Kävin viikonloppuna kahdella pyörälenkillä, molemmat hieman ylipitkiä, koska molempien aikana ehti tulla nälkä.
Ilmeisesti pihiyteeni on syntymässä rakoja, kun molempina päivinä onnistuin ostamaan matkan päällä ruokaa. Lauantaina torilta hot-dogin ja sunnuntaina kahvilasta täytetyn ruisleivän.
Normaalisti olisin hyvinkin jättänyt nälän odottamaan kotiin pääsyä ja edullisempaa ruokailua. Jostain syystä tämänkertaiset koettelemukset antoivat kuitenkin luvan palkita itsensä 3,5e hätävararuokailuilla.

Hieman laimentaakseni nyt syntynyttä mielikuvaa railakkaasta ja spontaanista rahankäytöstäni, pitää mainita, että ainakin lauantainen kuuma koira, oli jostain syystä ollut takaraivon toivelistalla jo varmaan pari viikkoa, odottamassa tilaisuutta.
Yli kolmen euron muoviin pakattu yksittäinen ruisleipä tuskin onnistuu pääsemään kenenkään toivelistalle, koska sillä hinnallahan saa jo melkein kolme kokonaista ruisreikäleipää, eikä vain viidesosaa yhdestä. Kaiken lisäksi moisen saaminen pakotti minut käymään ideaparkissa, jossa käymistä olin onnistuneesti välttänyt jo sen koko olemassaolon ajan. Joten se ostos voidaankin sitten pistää pakottavuuden piikkiin.

Täytyy ilmeisesti seuraavaksi sijoittaa pyörälenkki entistä kauemmaksi sivistyksestä, jotta voidaan vastaisuudessa välttää tällainen rappeutuminen.
Breadfan, Open up your mind,
Open up your purse, Open up your vault,
Never, never gonna lose it
©1973 Budgie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti