23.6.12

CameliKenkä

Kun ihminen tehdään oikean suomalaisuuden perinteen mukaan, eli siitä jätetään pois kaikenmoinen halu olla miljoonan muun ihmisen kanssa missään, niin syntyy jotain sellaista kuin minä. Eli ihminen, jolle Vappu, Juhannus, 30v-syntymäpäivä tai Joulu ovat kaikki vain päiviä, siinä missä esimerkiksi Syyskuun 3.
Kun moinen aihio sitten muokataan vastuuttomaksi, eli siis ei anneta tälle mitään ulkopuolisia vastuita ja pakollisia riippuvuuksia muihin ihmisiin ja näiden aikatauluihin, niin paketti on valmis. Paketti, joka menee ihan milloin itse haluaa, ja useimmiten, on menemättä kun kaikki muut luulevat haluavansa ja menevät.
Moinen olio säästyy niiden ihmismassojen lisäksi kaikesta niistä aiheutuvista sivuhaitoista, kuten ruuhkista, ääni- ja roskasaasteesta, jonoista, asioden loppumisesta, ylihinnoista.
Nam.
Jäljelle jää vain unelma viikonpäivien tuhoamisesta. Sillä maailma, jossa joudumme elämään, on vielä kiinni arkaaisessa kirkon ajatuksessa, että viisi (kuusi) kiinteää päivää töitä ja palvelua vuorottelee aina kahden (yhden) lepopäivän, jolloin ei tapahdu mitään virallista, kanssa.
Kyllä sekin vielä sieltä tulee. . .
Shake the stress away
Something is on the edge tonight
©2012 D.Saucedo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti