4.7.14

Mun

Kuten mainitsin, aurinko on kiva, ja sen jättämä visuaalinen puoli. Fyysinen kutitus onkin sitten eri juttu.

Kun kesä on alkanut rauhallisen auringon kanssa, ei suojakertointen käyttö ole ollut vielä, yleisesti ottaen, tarpeellista. Paitsi sitten silloin kun pilvet ovat "yllättäin" pysyneet suurimman osan päivästä poissa, tulee jälkikäteen huomanneeksi, että päivä olikin "kaunis".

"Onneksi" loma on nyt ohi, ja ensi viikolla pääsee kuumempaa päivänvaloa piiloon hiljaisen toimiston sisätiloihin.

-- Edit: myöhemmin.
Toimistotilat ei auta, jos siellä ei ole jatkuvasti. Viikko/kaksi kyseisen kuvan jälkeen väritys oli toisinpäin. Niska, johon rasvakäsi oli ulottunut oli vaalea, mutta koko muu selkä tulipunainen. Aikaisempi niskan kutitus oli vain pieni harmi, verrattuna siihen yhden vuorokauden kestäneeseen tuskaan, joka värin kypsyessä oikeaan pisteeseen aiheutti. #% Opimpa pitämään paidan päälläni.


Mun mum mun i mun i mun mammani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti