22.7.14

Yllättävän keskisuuri

Elämän Suuria pieniä iloja.

Illan pyörälenkin paluumatkalla, vaikka lyhyen puoleinen, päätin jostain syystä "palkita" itseäni jäätelöllä. Normaalisti moinen on tapana ollut, vain vähän pidempien, lenkkien kunniaksi ostaa.
Toinen yllättävä epätavallisuus oli, että normaalisti tuolla reitillä käyttämäni siwan sijaan meninkin nyt läheiselle abclle. Etukäteen jo "pelkäsin" että tuutin hinnassa se tulee näkymään, mutta menköön nyt tämän kerran. Ja olivathan nuo, melkein parikymmentä senttiä kalliimpia, kuin oikeassa kaupassa. Kostoksi, valitsin jotain ennen maistamatonta.
Lisäksi, kassalla myyjäjuippi utelee, että otatkos kahvin tuon jäätelön kanssa? Helteellä on hyvä juoda. Yllytys oli niin paha, ja sopi omiin arvuutteluihin, joita jo sisääntullessa olin miettinyt, että ottaisko sittenkin kahvin ja pullan kun tänne on kerran tultu. Joten, otin sitten kaikki.

Siinä sitten rauhassa, nautiskelin, yllättävän hyvän pullan, monimakuisen jäätelön ja ei-ollenkaan-huonon kahvin, ilmastoidussa sisätilassa. nam.
Kesälompakossani kun oli yksi ainoa kolikko, euro, ajattelin lahjoittaa senkin hyväntekeväisyyteen, pois taskusta kolisemasta, ja lähtiessäni lykkäsin sen rayn koneeseen. Koskakohan viimeksi sellaisia on tullut käytettyä? Anyways. Ei tullut lahjoitusta, vaan minuuttia myöhemmin kone ulostaa 6 euroa takaisin, lompakkoon pistettäväksi.

Lopputulos; Valitsemalla tämän kerran kalliimman vaihtoehdon, sainkin paljon enemmän, ja alle eurolla. :D

Tampere: voimassa seuraava varoitus: hellevaroitus. Katso koko Suomen varoitukset »

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti