16.7.16

iso hali

Olipa kaukana, mutta joululta '11 löytyi tarinani epämukavuusalueesta, joka pätee edelleen. Viimeaikoina olen saanut muutamat, täysin vastaavat kommentit, mutta itsetunnon sijaan liittyneet/käyttäneet termiä 'sosiaalisuus' tms. Vanhan jutun selitykseni pätee mielestäni myös siihen ja edelleen.

Olen ujo, ja sosiaalisuus on minulle haaste, mutta minä yritän. Se mitä tutut (ja osin semitutut) ihmiset minusta näkevät, on minun yritystäni esittää avointa. Edelleen se kaikki vaatii tietoista tekemistä ja esittämistä. Ilmeisesti olen siinä nykyään, jo sen verran hyvä, että kaikki luulevat minun olevan oikeasti sellainen.
Se, että olen aina ollut jonkin oloinen pelle, osin helpottaa tuota esittämistä, koska silloin välttyy asialliselta keskustelulta.

Mutta, auta armias, jos tuntemattomien seurassa pitäisi yrittää jotain.. taino, mitäpä minä tuntemattomien seuras... hmmm.. En minä tiedä enää itsekään. Asiaa pitää seurata ja testata.. palataan.. ehkä..
Viimeisissä viidessä vuodessa on muuttunut paljon, hell, viimeisessä vuodessa on muuttunut paljon, joten ... i dont know sht.. Ehkä vain puhun lämpimikseni, samaa tuttua virttä, jota tähänkin asti.

Look, this may
be a hoax, it may
not be. All I know is, if it is
genuine, my arse will be on the line..
- D.I. Grim

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti